presentatie

Openingsuren

Kom gerust een kijkjer nemen... VRIJDAG EN ZATERDAG van 11u tot 19u Bistro Het Mooi Alternatief ontvangt u van woensdag tot en met zondag met gebak, bio-, fairtrade, streekproducten en enkele seizoensgerechten.

Onze bistro is als vertrek- of eindpunt idyllisch gelegen voor wie graag in de natuur wandelt.
Zowel het kasteel van Horst, de Gempemolen als Tienbundershof zijn niet alleen te voet van bij ons te bereiken, ook de natuur is magisch betoverend op deze wandelroutes.

Het prachtige Troostembergbos is gelegen op 200 meter van onze boerderij en zeker ook een bezoekje waard.
Spring gerust eens binnen voor een kopje koffie of een heerlijk bereide bio maaltijd en laat je verbazen hoe in de bistro van onze 19de eeuwse hoeve de tijd echt wel lijkt stil te staan, daar gezelligheid hier steeds aanwezig is.

Tevens zijn er in de bistro ook fairtrade en bio producten te vinden... De ingrediënten die we hier gebruiken zijn ook allen te koop. Heb je op een zondag niet in huis wat je nodig hebt om de fijnste maaltijd te bereiden? Wij helpen je graag verder, waarschijnlijk vind je hier net wat je nodig hebt.


(Zelf) Oogsttuin
De  oogsttuin die ondertussen al een hoogwaardige reputatie heeft opgebouwd kennen jullie waarschijnlijk al. Hier kan je vanaf €300 per jaar oogst-lid worden en zelf de smakelijkste lekkernijen oogsten. Heb je geen zin of tijd om zelf te oogsten? Je kunt nu ook  'niet plukker' meedoen. De prijs is dan € 450 per jaar. Excl. 6% BTW.  

Activiteiten 
Ook bieden we je een breed aanbod van creatieve zowel als holistische workshops aan, kan je in ons instituut terecht voor een waaier aan therapeutische behandelingen.

Op de hoogte blijven
Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van onze komende activiteiten.


Van harte welkom!

Openingsuren Openingsuren Openingsuren Openingsuren Openingsuren
 
 

 Agenda november 

ZoMaDiWoDoVrZa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930